Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Заплатити за електроенергію відтепер можна буде уже від 5 числа кожного місяця

Заплатити за електроенергію відтепер можна буде уже від 5 числа місяця, оскільки до цього числа у банк уже надійде інформація про суму, яку повинен сплати споживач. Це стало можливим завдяки вдосконаленню системи розрахунків між підприємством а та споживачами, -- повідомляє Відділ корпоративних зв’язків ВАТ “Львівобленерго”.
Оплату можна здійснити в будь-якому відділенні банку, задіяному в програмі. На сьогодні за спожиту електричну енергію споживачі можуть оплатити у касах ВАТ „Державний ощадний банк України”, УДППЗ ”Укрпошта”, АБ „Синтез”, АКБ „Імексбанк”, АТ „Укрінбанк”, ВАТ „СКБ „Дністер”, ВАТ „Електрон Банк”, АСУБ „Грант”, АТ „Індекс-Банк”, Банк „БІГ-Енрегія”, Банк „Фінанси та кредит”, АБ „Експрес-Банк”, АКБ „Львів”, АБ „Таврика”, ВАТ „Мегабанк”.
Крім того, товариство звертає увагу на роботу тих банків, які недобросовісно ставляться до виконання основних умов договорів. Зокрема, відділення ВАТ „Мегабанк” не приймають оплати від всіх споживачів, як це передбачено у договорі, а прив’язують їх до місця проживання; банк неналежно оновлює і подає інформацію про оплати, що в кінцевому результаті завдає шкоду інтересам споживачів ВАТ „Львівобленерго”. Така ситуація зобов’язала Товариство скерувати на адресу ВАТ „Мегабанк” свої зауваження щодо його роботи.
ВАТ “Львівобленерго” – енергопостачальна організація, що забезпечує електроенергією 925 633 споживачів м. Львова та Львівської області. Близько 38,17% від обсягу електроенергії, що постачає Товариство, припадає на долю промислового сектора, 30,33% споживає населення, 0,88% - транспорт, 11,05% - держжитлокомунгосп. Товариство є власністю 13 016 акціонерів, до числа яких належить і держава. Загальна кількість простих іменних акцій – 193 972 320 штук.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ