Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Зареєструвати собаку у Львові тепер можна у ветклініці

У Львові триває обов’язкова реєстрація домашніх тварин і відтепер окрім онлайн-реєстрації та безпосередньо в ЛКП «Лев», зареєструвати домашнього улюбленця можна у низці ветеринарних клінік нашого міста. Повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Отже, з грудня до процесу реєстрації залучені такі ветеринарні установи:

ЛКП «Лев» на вул. Промисловій, 56

«Андрій-Ветсервіс» на вул. Кубанській, 12

«Ветеринарний кабінет» на вул. Панча, 5

«Доктор Вет» на вул. Любінській, 164

До проведення реєстрації мають змогу долучитись усі без виключення ветеринарні клініки міста та кінологічні клуби. Для цього достатньо звернутися в ЛКП «Лев» за номером: 068 535 45 45.

Загалом, за час обов’язкової реєстрації домашніх тварин, станом на 13 грудня 2016 року львів’яни зареєстрували 1 007 тварин. З них 1 002 собаки і 5 котів (реєстрація котів є добровільною).

Також інформуємо, що з 20 грудня 2016 року припиняється обслуговування онлайн заявок через виїзд кур'єра з ЛКП «Лев». Тварин надалі можна реєструвати онлайн на сайті lkplev.com або ж animal-id.info, проте отримати жетон та реєстраційну картку тепер можна буде безпосередньо в ЛКП «Лев» чи зазначеній вище ветеринарній клініці. Для цього необхідно здійснити візит у вибрану установу або вибрати її під час оформлення онлайн-заявки – також з подальшим візитом.

З собою необхідно мати:

1) тварину, яку ви реєструватимете;

2) ветеринарний паспорт собаки (кішки) – за наявності;

3) паспорт громадянина України.

Детальніше про те, як пройти онлайн-реєстрацію, дивіться на відео: https://www.youtube.com/watch?v=wCLyhe_HvQA

Нагадаємо, у Львові з 1 вересня на базі комунального підприємства «Лев» розпочалась обов’язкова реєстрація домашніх собак, а також котів – за бажанням власників, згідно з Правилами утримання і поводження з тваринами, затвердженими на сесії Львівської міської ради 17 березня 2016 року. На зареєстрованій тварині має бути одягнутий жетон, отриманий при реєстрації. Перевірити, чи зареєстрована тварина, можуть представники поліції або муніципальної дружини міста.

Невиконання вимог реєстрації. Згідно зі ст.154 Кодексу про адмінправопорушення за невиконання вимоги щодо обов’язкової реєстрації собак, на власника тварини накладатимуть штрафні санкції. Перевірятимуть наявність жетонів та реєстрації правоохоронні органи з 1 січня 2017 року.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ