Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

«Заступник міністра оборони «днр» автомобілем розчавив бойовика

Під час святкування Дня шахтаря на тимчасово окупованих територіях відмічено зростання кількості випадків злочинних дій російських військовослужбовців щодо місцевого населення, грубих порушень військової дисципліни, які призвели до втрат особового складу. Про це йдеться у повідомленні Головного управління розвідки Міністерства оборони України.
 

Так званий «заступник міністра оборони «днр» з матеріально-технічного забезпечення» здійснював інспекційну поїздку по з’єднанням і частинам 1 АК (Донецьк) ЗС РФ. Наслідком вказаної «інспекції» стала вчинена ним дорожньо-транспортна пригода, в результаті якої був розчавлений військовослужбовець одного з підрозділів 1 АК.

Того ж дня військовослужбовець 1 окремої мотострілецької бригади (Кальміуське) 1 АК, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, викрав автомобіль «Опель Вектра», який належав цивільній особі, та в’їхав на ньому у автобусну зупинку, травмовано двох місцевих мешканців.

Під час проведення святкових заходів у населеному пункті Шахтарськ, присвячених Дню шахтаря, відбулась бійка між військовослужбовцями одного з підрозділів 1 АК та місцевими мешканцями.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ