Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Заступнику директора аеропорту «Львів» загрожує 10 років в’язниці

Заступнику генерального директора ДП "Міжнародний аеропорт Львів імені Данила Галицького" загрожує до 10 років позбавлення волі за одержання 40 тис. грн неправомірної вигоди, повідомила прес-служба прокуратури Львівської області.

Слідчі прокуратури Львівської області повідомили про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 368 КК України заступнику генерального директора з питань експлуатації ДП "Міжнародний аеропорт Львів імені Данила Галицького", якого 19 квітня поточного року було затримано при отриманні неправомірної вигоди в розмірі 40 000 грн. Крім того, до суду скеровані клопотання про обрання вказаному посадовцю запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою та відсторонення його від посади.

Зазначимо, що вказану суму неправомірної вигоди останній вимагав та одержав від представника суб’єкта господарювання за сприяння в підписанні актів виконаних робіт по ремонту приміщень аеропорту.

Зазначимо, що за вчинення вказаного злочину посадовцю ДП "Міжнародний аеропорт Львів імені Данила Галицького" загрожує покарання до 10 років позбавлення волі з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ