Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Заступники прокурора Львівщини написали заяви на звільнення

Чотири заступника прокурора Львівщини, в тому числі і перший заступник, погодилися написати заяви на звільнення. Про це сьогодні, 16 червня, під час прес-конференції у Львові розповів Генеральний прокурор Юрій Луценко, повідомив кореспондент Гал-інфо.

«Щойно усі заступники обласного прокурора, у тому числі перший заступник, погодилися написати заяви про відставку. Я не маю до них серйозних претензій по службі, але я не маю жодного факту, за що би міг їх похвалити», - сказав Луценко.

Він також додав, що це стосується і місцевих прокурорів, яких є 10: «У мене немає до них серйозних зауважень по службі, але я не маю за що їх похвалити. Це значить, що їх немає».

За словами Юрія Луценка, силові структури Львівщини ніяк не допомогли голові Львівської ОДА пояснити громадам, що прийшла нова влада.

«Голова Львівської ОДА на цей момент не може ніде сказати перед громадою, що зробили силовики області за рік. На жаль, дві бандитські групи під політичним прикриттям як функціонували, так і функціонують, а земля та ліс розкрадаються», - заявив Юрій Луценко.

Він заявив, що новий прокурор Львівської області Юрій Квятківський отримав чіткі завдання і має провести очищення прокуратури.

Генпрокурор також додав, що за 2-3 тижні на прес-конференції новий прокурор Львівщини озвучить свої кадрові рішення.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ