Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Затримали ще одного підозрюваного у справі замаху на Федишина

Позавчора, 27 листопада, затримали ще одного підозрюваного у справі Федишина – про це сьогодні, 29 листопада, під час прес-конференції повідомив прокурор Львівської області Анатолій Пришко.
За його словами, 27 листопада затримано людину, яка підозрюється у замовленні цього злочину. Таким чином на сьогодні правоохоронні органи вже висунули звинувачення одному із затриманих і найближчим часом планують висунути звинувачення ще одному. Цих двох осіб вже заарештували, а людині, яку затримали 27 листопада, упродовж трьох наступних днів або будуть висунуті обвинувачення, або мають її відпустити.
Його звинувачують в організації навмисного вбивства Романа Федишина і вбивстві 14-річної Марічки Куцинди. Як наголосив прокурор, наразі не можна сказати, що справу замаху на Федишина повністю розкрили, однак в прокуратури є всі підстави сподіватись, що цю справу таки доведуть до кінця, і як виконавці, так і замовники таки будуть покарані.
Що ж до морального відшкодування сім’ї загиблої Марійки Куцинди, то, за словами Анатолія Пришка, це питання вирішуватиметься у судовому порядку.
  Нагадаємо, 20 листопада під час прес-конференції начальник УМВСУ у Львівській області Віталій Максимов повідомив про те, що правоохоронці затримали замовника та двох виконавців замаху на директора ТзОВ „Шувар” Романа Федишина, і зазначив, що іще один підозрюваний розшукується.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ