Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Податківці дають покази проти екс-міністра Клименка

Генеральна прокуратура допитує колишніх та чинних затриманих податківців у справі проти екс-міністра доходів і зборів Олександра Клименка. Про це повідомляє прес-служба ГПУ.

В рамках розслідування кримінального провадженням за фактом створення так званих "програмних підприємств", які брали участь в схемі ухилення від сплати податків, Головною військовою прокуратурою Генпрокуратури України продовжуються допити як колишніх, так і діючих працівників податкових органів.

Органом слідства на сьогоднішній день зібрано викривальні покази щодо діяльності так званих "програмних підприємств". Зокрема, один з колишніх керівників обласної податкової адміністрації розкрив механізм забезпечення діяльності вказаних схем з боку податкових органів, починаючи від Міністерства доходів і зборів України, закінчуючи районною податковою інспекцією, де на обліку перебували "програмні підприємства". Також розкрито умови роботи підприємств реального сектору економіки з так званими "податковими майданчиками" та задіяних у вказаних схемах службових осіб податкових органів.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ