Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Затримання начальника Львівського СІЗО підтвердили у Мінюсті

Вчора, 14 березня, у Львові завдяки спільним діям Західного МРУ Міністерства юстиції України, СБУ та Військової прокуратури затримали в службовому кабінеті начальника львівської УВП №19 після отримання ним другої частини хабара розміром 27 тисяч гривень. Про це нра своїй сторінці у Фейсбук повідомив заступник міністра юстиції України Денис Чернишов.
castle-way.com.ua

Як сказано в повідомленні, загальна сума неправомірної вигоди за видачу медичної довідки про неможливість подальшого перебування підозрюваної особи під вартою у слідчому ізоляторі склала 54 тисячі. Під час обшуку в кабінеті полковника внутрішньої служби також були вилучені 6 тисяч 350 доларів США та 600 євро.

На даний час вирішуються питання щодо оголошення полковнику внутрішньої служби про підозри у вчиненні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 368 КК України (одержання неправомірної вигоди, поєднане з вимаганням), обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Львівська установа виконання покарань (№19) знаходиться  адресою вул. Городоцька 20. Її очолює очолює полковник внутрішньої служби Гальчишак Богдан Степанович.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ