Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Затриманому на хабарі поліцейському визначили заставу 128 тис. грн

Затриманому на хабарі в.о. заступника начальника Сихівського райвідділу у Львові сьогодні, 7 квітня, у Галицькому суді обрали міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою протягом двох місяців. Про це в коментарі Гал-інфо повідомив Андрій Макух, заступник начальника Управління внутрішньої безпеки поліції у Львівській області.

За словами Андрія Макуха, сьогодні, 7 квітня, затриманому обрали міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою протягом 2 місяців з можливістю внести заставу у сумі 128 тис. грн.

Нагадаємо, 5 квітня працівники Управління внутрішньої безпеки у Львівській області ДВБ НП України разом із працівниками прокуратури у Львівській області затримали 34-річного в.о. заступника начальника Сихівського райвідділу поліції Львова під час отримання хабара.

Вчора, 6 квітня, затриманому оголосили про підозру.

Як писало Гал-інфо, у вересні 2016 року атестаційна комісія ГУ Національної поліції у Львівській області вирішила, що цей працівник займаній посаді не відповідає та підлягає звільненню зі служби в поліції через службову невідповідність, однак поліцейський звернувся з адміністративним позовом до Львівського окружного адміністративного суду, який  скасував рішення атестаційної комісії.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ