Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Завершено реконструкцію Першої міської клінічної лікарні

У Першій міській лікарні імені князя Лева, що на вулиці Ужгородській, облаштовано нову операційну кімнату та реконструйовано дві діючі. Про це сьогодні повідомив виконувач обов’язків головного лікаря цієї медустанови Борис Мороз. В операційних встановлено нове освітлення, замінено операційні столи.
Окрім цього, у лікарні на вулиці Ужгородській реконструйовано котельню та систему опалення, виконано загальнобудівельні та монтажні роботи з облаштування нової котельні, замінено внутрішню систему опалення. У лікарні замінили вікна та двері. На ці роботи використали 2 млн 158 тисяч гривень. Ремонтні роботи розпочали у червні 2005 року і завершили у вересні цього.
Оскільки лікарня знаходиться в старому будинку в історичній частині Львова, то частина робіт була проведена за рахунок коштів, виділених на підготовку до 750-річчя Львова з державного бюджету – 500 000 гривень.
Водночас для того, аби медичну допомогу в лікарні можна було надавати на сучасному рівні, до лікарні потрібно придбати хоча би два нових рентгенівських апарати. Вартість одного такого апарату – 250-300 тисяч гривень. Також потрібно придбати один наркозний апарат вартістю 40-45 тисяч гривень. Про це зазначив Борис Мороз.
Щороку у Першій міській лікарні імені князя Лева роблять близько 800 операцій.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ