Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Завершився чемпіонат Львівської області з веслування на байдарках і каное серед юніорів

Завершився чемпіонат Львівської області з веслування на байдарках і каное серед юніорів, - Уляна Штангрет, управління фізичної культури та спорту ЛОДА.

Нещодавно на озері Наварії відбувся чемпіонат Львівської області з веслування на байдарках і каное серед юніорів, а також змагання за програмою юнацького Європейського олімпійського фестивалю, де змагалися юнаки і дівчата 2001-2002 р. н. в одиночних човнах на дистанціях 500 і 200 метрів.

У змаганнях взяли участь понад 100 юних спортсменів Львівщини. Щоб потрапити до складу збірної команди Львівської області для участі у юніорському чемпіонаті України, що відбудеться 17-21 травня ц.р. у Дніпрі, учасники обласного чемпіонату відбиралися в човнах-одиночках і двійках на дистанціях 200, 500 та 1 000 метрів.

Переможцями на дистанції 200 м виявилися: Зуб Юрій (СДЮШОР-1), Кузик Тарас (ДЮСШ-3), Кушнірук Ілона (СДЮСШОР «Веслярик).

В заїздах на дистанції 500 метрів перемогу здобули: Браташ Володимир (ДЮСШ «Добртвір), Кузик Тарас (ДЮСШ-3), Збирко Марія (ДЮСШ-3), Хоменко Ангеліна (СДЮШОР-1).

Переможці та призери юніорського чемпіонату області нагороджені медалями та дипломами управління фізичної культури та спорту Львівської облдержадміністрації. Серед юніорів перемогу вибороли: Притула Роман (СДЮШОР-1), Озимок Дмитро (СДЮСШОР «Веслярик»), Андрухів Іванна (СДЮСШОР «Веслярик»), Терета Валерія (СДЮСШОР «Веслярик»), Магир Сергій (СДЮСШОР-1), Король Данило, Дроб Юрій (ДЮСШ-3), Гричан Ярослав, Озимок Дмитро (СДЮСШОР «Веслярик»), Галанчук Марта, Ковальчук Галина (СДЮСШОР «Веслярик»), Третьяк Андрій, Третьяк Юрій (СДЮСШОР «Веслярик»), Костра Станіслав, Пелехатий Владислав (ДЮСШ-3), Андрухів Іванна, Михальська Зоряна (збірний екіпаж), Браташ Олег, Гуменюк Богдан (ДЮСШ «Добротвір»), Войтків Андрій, Юрдига Денис (СДЮСШОР-1).

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ