Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією  |  Cуспільство

Завтра Львів прощається з Віктором Гурняком. Процесія йтиме центром міста

Завтра, 22 жовтня, Львів прощається з Віктором Гурняком, фотокореспондентом, добровольцем «Айдару», який загинув в зоні АТО. Відтак, з 11.30 до 13.00 водіїв просять оминати центр міста. В цей час домовину з тілом загиблого пішою ходою нестимуть з Храму св. ап. Петра та Павла до Личаківського кладовища, повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Завтра о 11.00 відбудеться поминальна Літургія в Гарнізонному храмі св. ап. Петра та Павла. Усі охочі можуть прийти попрощатись з Віктором Гурняком.

Після Літургії домовину з тілом загиблого понесуть на Личаківське кладовище. Відтак, з 11.30 буде часткове перекриття руху транспорту за маршрутом: пл. Ринок – вул Руська – вул Підвальна – вул Пекарська – Личаківське кладовище. До участі у похоронній процесії долучиться понад 500 пластунів.

Чин похорону відбудеться о 13.00 на Личаківському кладовищі біля пам'ятника Пласту на Меморіалі Української Галицької Армії.

Нагадаємо, 27-річний львівський фотокореспондент Віктор Гурняк загинув у зоні проведення антитерористичної операції в неділю, 19 жовтня, у Луганській області.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ