Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Завтра на виконкомі розглядатимуть рішення про викуп для суспільних потреб будівлі у Львові на вул. Дністерській, 5

Як розповів сьогодні, 28 лютого, на сесії міської ради мер Львова Андрій Садовий, будинок, що розміщений на вул. Дністерській,5, на території школи №73 та неподалік садочку, місто викупить для суспільних потреб. Мер переконаний, що територія має використовуватись для дитячого садочка, а не в приватних цілях. Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

«У 2005 році було прийняте рішення про приватизацію цієї халабудки. Я дав вказівку керівнику юридичного управління, враховуючи, що ця халабуда приватизована, вона є приватною власністю, ми повинні її викупити для громади міста Львова. Вона у розваленому стані, по оцінці буде мати невелику ціну. Ми її викупимо для суспільних потреб. Щоб ця територія використовувалась для дитячого садочка.

По цьому питанню ми маємо максимально оперативно прийняти управлінське рішення – спочатку виконком, потім на сесію», - зазначив міський голова Львова Андрій Садовий.

Як поінформувала Гелена Пайонкевич, начальник юридичного управління ЛМР, відповідний проект рішення буде винесений на розгляд виконавчого комітету завтра, а згодом – на розгляд сесії міської ради.

«На території школи не може існувати кафе-бар, чи розміщуватись житловий будинок. Земельна ділянка є у власності школи, а будівля належить приватному підприємцю. Тому ми будемо приймати рішення про викуп цієї будівлі для суспільних потреб», - розповіла Гелена Пайонкевич, начальник юридичного управління ЛМР.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ