Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Завтра представники Львівської облдержадміністрації та Всеукраїнського фонду «Серце до Серця» обговорять підсумки акції 2008 р. «Почуйте всі!»

Завтра, 19 листопада, у Львівській обласній державній адміністрації відбудеться координаційна зустріч представників органів державної влади Львівської області та Львівського штабу Всеукраїнського благодійного фонду «Серце до Серця» за підсумками акції 2008 року «Почуйте всі!», за допомогою якої було залучено 61,769 тис. грн. на придбання офтальмонологічного обладнання для дитячих лікарень області. Також обговорять перебіг акції наприкінці квітня 2009 року. Про це „Гал-info” повідомили у прес-службі Львівської обласної державної адміністрації.

Обговорення відбудеться за участю: заступника голови ЛОДА Володимира Крайовського, координатора Львівського регіонального штабу Всеукраїнського благодійного фонду «Серце до Серця» М. Лемака, начальника відділу охорони материнства і дитинства ГУОЗ Ірини Микичак, а також представників управлінь ЛОДА: у справах сім’ї та молоді, охорони здоров’я, управління освіти, управління культури і туризму, Львівського обласного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, молодіжних громадських організацій.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ