Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Завтра розпочнеться ювілейний V Відкритий чемпіонат Львівської області з брейн-рингу

1-2 березня у Львові відбудуться змагання ювілейного V Відкритого чемпіонату Львівської області з брейн-рингу. За чемпіонський титул змагатиметься 54 команди. Відбіркові змагання відбудуться 1 березня в Центрі творчості дітей та юнацтва Галичини, а фінальні змагання відбудуться 2 березня в клубі «Пікассо». Про це сьогодні, 29 лютого, „Гал-info” повідомили у прес-службі Львівської обласної ліги інтелектуальної творчості.
Цього року за титул найшвидшої інтелектуальної команди Західної України боротимуться команди п’яти регіонів держави і, вперше, – представник столиці України (збірна команда Національного технічного університету України «Київський політехнічний інститут»).
Окрім представників Львівщини, 6 команд на чемпіонат делегує Чернівецька область, Рівненська область - 4, Житомирська область - 3.
Переможець отримає: призи, подарунки та право представляти Львівщину на Чемпіонаті України з гри брейн-рингу, що відбудеться 19-20 квітня цього року в Кіровограді.
Організатори чемпіонату - Львівська обласна ліга інтелектуальної творчості, Управління у справах сім’ї та молоді Львівської облдержадміністрації, Львівська міська рада, Центр творчості дітей та юнацтва Галичини.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ