Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Завтра та післязавтра «Галичанка» зіграє з тернопільським «Економ-Універом»

Завтра та післязавтра, 24 та 25 березня відповідно, «Галичанка» зіграє офіційні матчі чемпіонату жіночої Суперліги з тернопільським «Економ-Універом». Обидва матчі відбудуться у спорткомплексі ЛНУ ім. І. Франка. Початок матчу у п’ятницю, 24 березня, о 17:30. У суботу, 25 березня, матч між «Галичанкою» та «Економ-Універом» розпочнеться в 11:00.

Матчі проти аутсайдера жіночої Суперліги стануть для «Галичанки» одним з етапів підготовки до вирішальних матчів Балтійської ліги. Нагадаємо, наприкінці березня «Галичанка» вирушає до Гомеля, де зробить усе можливе, щоб вибороти для Львова медалі престижного міжнародного гандбольного турніру.

В чемпіонаті жіночої Суперліги «Галичанка» є одноосібним лідером. В активі команди Тетяни Штефан 34 очки після 18 турів. На чотири очки менше в ужгородських «Карпат», а на 10 – у херсонської «Дніпрянки». «Економ-Універ» після 18 матчів у своєму активі має лише два залікові пункти і є відвертим аутсайдером чемпіонату. Відтак, матчі лідера проти аутсайдера чемпіонаті для «Галичанки» будуть чудовою можливістю ще міцніше адаптуватися вгорі турнірної таблиці.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ