Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Завтра у Львові – День зайнятості

Львівський обласний центр зайнятості у співпраці із Національним університетом “Львівська політехніка” завтра 3 листопада, проведе День зайнятості. Заплановано 17 Ярмарок кар’єри для молоді, День відкритих дверей навчальних закладів, Інформаційний форум для працедавців, презентація послуг служби зайнятості, повідомили у Львівському обласному центрі зайнятості.

Майже 50 представників підприємств м. Львова та області, а також гості із Закарпаття – Компанія “Джейбіл” і ЗАТ “Берегівський радіозавод”, вестимуть на осінньому ярмарку зацікавлений діалог із потенційними пошуковцями праці, репрезентуючи їм свою діяльність. А серед поданих заявок доволі прийнятні пропозиції роботи кваліфікованим інженерно-технічним працівникам, спеціалістам банківської справи та у сфері інформаційних технологій, фахівцям машинобудування та радіотехнічної галузі, представникам багатьох робітничих професій.

До уваги наймолодших учасників – шкільної молоді – увесь спектр навчальних закладів області. Майбутні абітурієнти матимуть змогу безпосередньо поспілкуватися не лише із представниками Національного університету “Львівська політехніка”, а й багатьох вишів, що готують фахівців у гуманітарній і сфері управління, а також лісового господарства, будівельної індустрії, банківської справи, ветеринарної медицини, комерційної діяльності, економіки і туризму та багатьох інших. Широко будуть представлені й місцеві коледжі, ліцеї та профтехучилища.

Під час Інформаційного форуму для працедавців проводитимуться семінари, учасникам яких пропонуються для обговорення важливі питання правового регулювання трудових відносин, проекту Податкового кодексу України, а також юридичних і технологічних ризиків використання неліцензійного програмного забезпечення.

Відвідувачі також можуть ознайомитися із комплексом соціальних послуг, які пропонує служба зайнятості. Працедавці, зокрема, довідаються про можливість отримання додаткової фінансової підтримки на створення нових робочих місць для працевлаштування безробітних, організації громадських робіт чи професійного навчання на їхнє замовлення, дозволів на працевлаштування іноземних громадян тощо. А під час безпосереднього спілкування із представниками навчальних закладів обговорюватимуть напрями подальшої співпраці задля забезпечення того чи іншого виробництва якісним кадровим потенціалом.

У секторі самостійного пошуку роботи безробітні зможуть за допомогою татч-скрінів знайти прийнятні для них пропозиції трудової діяльності. А ще, у разі потреби, пройти профдіагностичне обстеження, навчитися складати резюме, проконсультуватися питань вибору актуального фаху та можливостей освоїти актуальну професію за скеруванням служби зайнятості.

Для працедавців – це чудова нагода оперативно вирішити кадрові питання, а для молоді – обрати навчальний заклад і знайти роботу.

Захід розпочнеться об 11.00 у Львівському палаці мистецтв.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ