Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Здоров'я

Завтра у Львові страйкуватимуть медики

​Завтра, 13 вересня 2016 року відбудеться загальний страйк працівників служби екстреної медичної допомоги Львівської області. Про це повідомив Ігор Зінкевич з посиланням на трудовий колектив КП ЛОР Центр екстреної медичної допомоги і медицини катастроф.

Піший похід протестантів розпочнеться о 9 год. з вул. Миколайчука, 9, на вул. Пилипа Орлика, до колони планують приєднатися працівники Львівської станції швидкої допомоги. 

Основні вимоги страйкарів до Львівської обласної ради, яка є власником і засновником медичних закладів – забезпечення стовідсоткового фінансування виплати заробітної плати та додаткових законних виплат, забезпечення рухомим складом, а саме автомобілями, реанімобілями, тощо.

Біля Львівської обласної ради до медиків приєднаються також працівники перинатального центру.

Однією з причин протесту стали незаконні дії Управління майном спільної власності ЛОР, яке самовільно, без рішення обласної ради внесло зміни в установчі документи екстреної медицини області, якими офіційно запровадило платну швидку медичну допомогу в області, та поставило під загрозу статус неприбутковості закладу.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ