Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Завтра у Львові відкриється ярмарок органічної та натуральної продукції

​30 виробників з різних регіонів України презентуватимуть сертифіковані органічні овочі, яйця, мед, крупи, соки, молоко, сир, ковбасні вироби та регіональну продукцію.

Ярмарок органічної та натуральної продукції відбудеться у Львові вже вшосте. Протягом суботи та неділі, 14 та 15 жовтня з 11.00 до 18.00 у Парку імені Івана Франка можна буде спробувати органічну продукцію, сертифіковану за європейськими стандартами.

Під час Ярмарку відбуватимуться майстер-класи з сироваріння,  випікання здорового хліба та солодощів, готування ябчанки. 

Для дітей працюватиме дитяча зона. Наймолодші відвідувачі зможуть взяти участь у спеціальному квесті “Кожному овочу свій час”  та у тематичній прогулянці “Стежкою смаку”. 

Гості Ярмарку також зможуть спробувати вуличну їжу, яку готуватимуть з натуральних та органічних продуктів. А ще  - відвідати спеціальні лекції щодо здорового харчування, унікальних сортів насіння, традицій карпатського молочарства та інших важливих тем. 

Однією з головних “фішок” Ярмарку стане презентація Насіннєвої скарбниці України. Унікальна експозиція представить ретельно відібрані, особливі сорти насіння з різних регіонів України.  Це насіння має місцеве походження і є стійким до хвороб. Збір такого насіння є надзвичайно важливим  для збреження біорізноманіття. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ