Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Завтра у Львові Яценюк візьме участь в урочистостях з нагоди 75-ї річниці Українського товариства сліпих

До міжнародного дня незрячих людей Фонд Арсенія Яценюка «Open Ukraine» дарує автобус товариству незрячих Львова. Сам Арсеній Яценюк, Засновник фонду Open Ukraine, приїде до Львова 15 листопада 2008 р., щоб передати новий автобус «Богдан» товариству незрячих Львова. Повідомили „Гал-іnfо” у прес-службі Фонду.
Церемонія передачі автобуса відбудеться на урочистій академії з нагоди відзначення 75-ї річниці Українського товариства сліпих — інтегрованому концерті «Відчинилося життя» за участі кращих незрячих виконавців з різних регіонів України, зірок української естради та оркестру Національному академічному драматичному театрі ім. Марії Заньковецької.
Нагадаємо, що це не перша акція допомоги людям з вадами зору — в липні цього року Фонд подарував такий автобус Євпаторійському товариству незрячих. Окрім того, протягом 2008 року Фонд презентував в шести містах України (в Києві, Львові, Донецьку, Сімферополі, Одесі та Чернівцях) фотовиставку для незрячих «Доторкнутися і побачити». Виставку мали можливість «побачити на дотик» понад 23 тисячі людей.
Для Арсенія Яценюка особисто проблеми незрячих людей не є чужими, адже його тесть уже понад 10 років є незрячим, проте успішно викладає філософію у Київському політехнічному інституті.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ