Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Завтра у Сумах стартує «Фінал Чотирьох» Кубка України з гандболу

20 та 21 травня у Сумах відбудеться «Фінал Чотирьох» Кубка України з гандболу серед жіночих команд. За головний трофей змагань, окрім діючого володаря титулу та чемпіона країни львівської «Галичанки» позмагаються ужгородські «Карпати», херсонська «Дніпрянка» та миколаївський «Реал»

.19 травня ввечері відбудеться жеребкування. За підсумками «сліпого» жеребу «Галичанка» може отримати у суперники будь-яку команду. Турнір у Сумах відбудеться за аналогічним форматом минулогорічного Кубка України, який відбувся в Городенці на Івано-Франківщині. Нагадаємо, тоді «Галичанка» у півфіналі турніру обіграла херсонську «Дніпрянку», а у фіналі – ужгородські «Карпати». «Фінал Чотирьох» Кубка України в Сумах офіційно закриє гандбольний сезон. Півфінальні поєдинки заплановані на 16:00 та 18:00 (20 травня), матч за третє місце розпочнеться в 11:00, а фінал – о 13:00 (21 травня).

«Галичанка» поїхала до Сум без трьох провідних гравців – Наталі Савчин, Тетяни Поляк та Олени Косик. Усі продовжують заліковувати травми. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ