Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Завтра в частині Львова не буде води

Завтра, 15 листопада 2007 року, комунальне підприємство „Львівводоканал” виконуватиме роботи з переврізки новозбудованих магістральних водопроводів, прокладених за кошти позики Світового банку. Виконання згаданих робіт відбуватиметься на перехресті вулиць Зелена – Навроцького у Личаківському районі та на вулиці Жовківська у Шевченківському районі. Внаслідок виконання робіт на вул. Зелена – Навроцького 15 листопада. з 9.00 год. до 23.00 год буде припинено подачу води у житловий мікрорайон Новий Львів, у мікрорайон вулиць Зелена – Дністерська – Липова Алея, частину Личаківського району, обмеженого вулицями Дж. Вашингтона – Пасічна – Шафарика – Медової Печери – Китайська – Лисиницька та прилеглих до них.
 У зв’язку з проведенням робіт на вул. Жовківській 15 листопада протягом цього ж часу буде припинено подачу води у Шевченківський район та на вулиці Богдана Хмельницького – Новознесенська – Богданівська – Ковельська – Пластова.
 Адміністрація ЛМКП ”Львівводоканал” сподівається на розуміння мешканців та  просить  вибачити за тимчасові незручності, пов’язані із виконанням необхідних робіт. Про це «Гал-info» повідомили у прес-службі Львівської міської ради.
 
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ