Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Завтра в УГКЦ представлять проект «За тверезість життя»

8 листопада у конференц-залі Львівської архиєпархії відбудеться зустріч голів комісій УГКЦ з головою комісії с. Надією Котур та референтом з проблем алкоголізму о. Андрієм Логіним. Організатором цього заходу є Між’єпархіальна комісія у справах душпастирства охорони здоров'я. Під час зустрічі відбудеться представлення проекту «За тверезість життя», ухваленого 32 сесією Синоду Єпископів Києво-Галицької Митрополії УГКЦ і який почне реалізовуватись у грудні 2006 року.
Після представлення відбудеться обговорення шляхів реалізації проекту та форми співпраці комісій УГКЦ.
«Віримо, що кожна комісія усвідомлює важливість даної проблематики і відгукнеться на наш заклик, щоб спільними зусиллями, підтримкою та молитвою зробити свій внесок для успішної реалізації цього проекту», - сказала с. Надія Котур, СНДМ, голова Між’є8 листопада у конференц-залі Львівської архиєпархії відбудеться зустріч голів комісій УГКЦ з головою комісії с. Надією Котур та референтом з проблем алкоголізму о. Андрієм Логіним. Організатором цього заходу є Між’єпархіальна комісія у справах душпастирства охорони здоров'я. Під час зустрічі відбудеться представлення проекту «За тверезість життя», ухваленого 32 сесією Синоду Єпископів Києво-Галицької Митрополії УГКЦ і який почне реалізовуватись у грудні 2006 року.
Після представлення відбудеться обговорення шляхів реалізації проекту та форми співпраці комісій УГКЦ.
«Віримо, що кожна комісія усвідомлює важливість даної проблематики і відгукнеться на наш заклик, щоб спільними зусиллями, підтримкою та молитвою зробити свій внесок для успішної реалізації цього проекту», - сказала с. Надія Котур, СНДМ, голова Між’єпархіальної комісії УГКЦ у справах душпастирства охорони здоров'я. Повідомляє сайт УГКЦ.
пархіальної комісії УГКЦ у справах душпастирства охорони здоров'я. Повідомляє сайт УГКЦ.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ