Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Завтра відбудеться ЗНО із математики

Завтра, 31 травня, відбудеться зовнішнє незалежне оцінювання з математики. На виконання сертифікаційної роботи з математики відведено 180 хвилин. Загальна кількість завдань роботи – 33. Максимальна кількість балів, яку можна набрати, правильно виконавши всі завдання, – 62.

Учасникам ЗНО під час написання тесту з математики заборонено користуватися лінійкою, олівцем, циркулем, калькулятором тощо, йдеться на сайті УЦОЯО.

Нагадаємо, допуск абітурієнтів до пункту тестування триватиме з 10:15 до 10:50, початок зовнішнього незалежного оцінювання – об 11:00. Вхід учасників до пунктів проведення ЗНО відбуватиметься за наявності таких документів: оригіналу Сертифіката зовнішнього незалежного оцінювання; паспорта або іншого документа, серія та номер якого зазначені в Сертифікаті; запрошення-перепустки для участі в зовнішньому незалежному оцінюванні, яку учасники мають самостійно роздрукувати з інформаційної сторінки.

Як повідомляло Гал-інфо, вчора, 29 травня, відбулось ЗНО із англійської мови, явка на тестування становить 94%. Із правильними відповідями можна ознайомитися за посиланням.

Нагадаємо, основна сесія ЗНО триває від 23 травня до 16 червня. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ