Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Завтра виконком Львівської міськради прийме у власність 22 відомчих будинки від КЕЧ

На передачу у власність міста будинків КЕЧ з держбюджету надійшло лише 2 мільйона гривень, хоч мало надійти 22. Про це під час прес-клубу реформ заявив депутат Львівської міської ради, голова бюджетної комісії Андрій Стецьків. Ці кошти повинні були піти на ремонти будинків, які збираються передавати у комунальну власність.
За словами директор департаменту житлового господарства Марії Желіско, питання про передачу 22-х будинків у власність міста буде розглянути на завтрашньому засіданні виконкому.
Водночас, як додав керівник виробничо-маркетингової служби ВАТ „Львівобленерго” Юрій Кошта, лише для поквартирного розпуску електрики та встановлення лічильників у цих будинках потрібно півтора мільйона гривень. „КЕЧ-1 має 5 будинків, їм потрібно 95 тисяч гривень, КЕЧ-2 – 2 будинки, 135 тисяч гривень, КЕЧ-3 – 25 будинків, 750 тисяч гривень, КЕЧ-4 – 11 будинків, 300 тисяч гривень”, -- каже він.
Крім того, зауважив Кошта, зараз уже є нові вимоги до влаштування електромережі, відмінні від тих, які були за радянських часів, оскільки значно зросло споживання електрики через появу великої кількості побутових приладів.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ