Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Завтра засідатиме конкурсна комісія з відбору генпідрядника з будівництва стадіону до Євро-2012 у Львові

Завтра відбудеться засідання конкурсної комісії з питань вибору генпідрядника з будівництва стадіону до Євро-2012 у Львові. Про це повідомив член комісії Андрій Стецьків.

Водночас він висловив сумнів, що генпідрядника буде вибрано „у зв’язку з тим, що міський голова не допомагав у роботі комісії, і в подальшому ми будемо чекати на дії міського голови”.

На думку Стецьківа, хоча ухвалу про конкурсну комісію було підписано міським головою, вона була ним проігнорована.

„Фактично Андрій Іванович зірвав конкурс – каже Стецьків. - Який інвестор прийде до нас, якщо міський голова вже вибив дозвіл на єдиного виконавця”.

При такій постановці питання, на думку Стецьківа, бюджетна комісія, яка наділена правом укладати угоду генпідряду, не може дати можливості збудувати стадіон за кошти міського бюджету.

„Сьогодні Андрій Іванович, голова ЛОДА, віце-прем’єр міністр та голова ЛОР знайшли ще одного підрядника”, - каже Стецьків, нагадуючи долю попереднього генпідрядника «Альпіни». – Депутати не будуть могильниками Євро-2012, і якщо вони взяли відповідальність, тоді нехай на чотирьох і будують стадіон”.

На думку Стецьківа, при таких кулуарних домовленостях можливий єдиний варіант фінансування побудови стадіону, коли третину коштів виділяє ЛМР, третину – ЛОДА і третину – КМУ. Разом з тим Стецьків повідомив, що вчора на розгляд робочої комісії було подано проект договору з „Азовінтексом”. Однак, на думку голови бюджетної комісії, депутатів цікавить, що завадило фірмі взяти участь у прозорому конкурсі.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ