Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Заява Львівської обласної організації політичної партії «УДАР Віталія Кличка»

"Сьогодні, 21 листопада, на офіційному сайті Кабінету Міністрів України та з повідомлень ЗМІ стало відомо про розпорядження Кабінету Міністрів України про призупинення підготовки до підписання проекту Угоди про асоціацію між Україною та ЄС.

По-суті, таке рішення уряду України, так само як час та спосіб його оприлюднення, свідчать про справжні наміри влади щодо процесів євроінтеграції.

Вдруге за всю історію український народ обирає своє майбутнє. Так само, як і в часи Володимира Мономаха, перед нами стоїть цивілізаційний вибір. Або ми виберемо наше майбутнє у європейській цивілізованій спільноті, або ж дозволимо владі «загнати» себе у новітній Радянський Союз.

Сьогодні вся українська спільнота остаточно переконалась у небажанні уряду та Президента України визнавати цінності європейської спільноти.

Мотиви ідеологів зриву підписання угоди зрозумілі. Влада розуміє, що угода про Асоціацію – це початок втілення в Україні європейських стандартів. З запровадженням європейських стандартів у державній політиці, бізнесі, уже не вдасться безсоромно з бюджету «тягнути» гроші.

Всупереч думці переважної більшості громадян України, перекреслюючи зусилля кількох останніх років, провладні політики та чиновники під абсолютно надуманими приводами всіляко відтягують виконання взятих на себе зобов’язань щодо євроінтеграції.

Тим, хто бажає і надалі залишатись у «сірій зоні» напівцивілізованого пострадянського суспільства з його тотальною корумпованістю, вседозволеністю владоможців та утисками прав та свобод байдужі добробут своїх громадян.

Однак ми не дозволимо купці чиновників та псевдо політиків, що прокрались, нехтувати волею українців.

Ми трактуємо дії Прем’єр – міністра України Азарова щодо саботування підписання угоди про євроінтеграцію як порушення Конституції України та Законів України. Ми розуміємо, що влада нехтує законами і вибором людей. Тому сьогодні тільки громадяни можуть змусити її згадати про національні інтереси держави.

Львівська обласна організація політичної партії «УДАР Віталія Кличка» закликає галичан взяти участь у всеукраїнському мітингу на підтримку євроінтеграції України 24 листопада в місті Києві на майдані Незалежності.

Не купка людей у Києві, що випадково отримали право влади, а лише український народ мають право вирішувати долю України!».

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ