Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Заява на звільнення – найкраще, що зробив Щир для львівського транспорту, – Веремчук

Керівник управління транспорту і зв’язку Львівської міської ради Віктор Щир написав заяву на звільнення. Про це стало відомо сьогодні, 1 березня.

Як прокоментував керівник фракції «Народний контроль» у Львівській міськраді Валерій Веремчук,  це найкраще, що зробив уже екс-очільник профільного управління для міського транспорту.

«Депутати нашої фракції «Народний контроль» від початку каденції не раз і не два вимагали відставки-звільнення цього чиновника. Причина – повна бездіяльність та невідповідність посаді. За майже три роки, що Віктор Щир очолював управління, якість пасажирських перевезень у Львові не те, що не покращилася, а погіршилася в рази. Правила гри на цьому ринку диктувало не керівництво міста і львів’яни, а перевізники, які через повну безкарність дозволяли іноді повний саботаж», – написав у себе на сторінці у Фейсбук Валерій Веремчук

Зокрема, він нагадав про саботаж перевізників у січні, коли в окремі дні на рейси не виходили до 80% автобусів. Також того, попри численні запити, звернення так і не були напрацьовані маршрути у такі мікрорайони як Рясне. Окрім того не було жодних реальних спроб вивести пасажирські перевезення із «тіні» – досі невідомі пасажиропотоки, реальні надходження коштів від проїзду

«Вінцем же діяльності пана Щира можна назвати організацію нинішнього конкурсу на пасажирські перевезення у Львові, який має усі шанси не відбутися через кримінальні справи, судові позови! Врешті умови у конкурсі прописані таким чином, що знову грають на руку лише перевізникам – великі лоти, безкарність за порушення умов договору тощо. І все це – відповідальність чиновників транспортного управління», – додав Веремчук .
 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ