Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Надзвичайні події

СБУ: Вибух у польському Генконсульстві у Луцьку має російський слід

У ніч на 29 березня на четвертому поверсі адміністративного приміщення Генерального Консульства Республіки Польща у Луцьку стався вибух. За попередніми даними причиною став постріл з гранатомета РПГ-26. Жертв внаслідок вибуху немає. На місці працюють слідчо-оперативні групи СБУ та поліції. Слідство розглядає декілька версій інциденту, у тому числі й терористичний акт. Про це повідомив Прес-центр СБ України.
Фото: Волинь24.

СБ України докладе максимум зусиль, щоб у стислі терміни встановити і затримати винних. Провокації проти Республіки Польща, що час від часу трапляються в Україні, вигідні лише одній стороні – Російській Федерації, почерк якої видно здалека.

Також Голова Служби безпеки України Василь Грицак поінформував Надзвичайного і Повноважного Посла Польщі в Україні Яна Пєкло про заходи, що вживаються СБУ для розкриття злочину.

У Луцьку вночі обстріляли генконсульство Польщі

Ми переконані, що такі дії агресора не зможуть вплинути на взаємовідносини між дружніми українським та польським народами.

Нові подробиці будуть оприлюднені на спільному брифінгу СБУ та Нацполіції, який відбудеться у Луцьку о об 11:30 в Управлінні Служби безпеки України у Волинській області за адресою: проспект Василя Мойсея, 4. Акредитація ЗМІ до 11:00 за телефоном 067-431-42-19. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ