Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Заява Ющенка про універсал — спроба затягнути час для створення «ширки» — Володимир Цибулько

«Логіка поведінки Президента України Віктора Ющенка нагадує мені поведінку сільського вчителя, коли той сподівається, що його учні навіть у 90 річному віці зрозуміють його вчення», — сказав «Гал-info» політолог, політ технолог Володимир Цибулько, коментуючи заяву Ющенка про можливе підписання ще одного універсалу національної єдності.
 «Чомусь Віктору Ющенку здалося, що регіонам тепер прочитали та зрозуміли його ідею про універсали національної єдності. Проте, щоб відбувся другий універсал, потрібно щоб Партія регіонів пішла на свої ідеологічні поступки, а вони будуть значно серйознішими, аніж при підписанні першого. Висловлена ідея Президентом України – елемент гри на затягування часу, для набору певних інтриг у політичному колі, для набору локальних інтриг за персональну обробку деяких, не зовсім політично стабільних, членів «Нашої України – Народної самооборони», це затягування часу для можливого створення «ширки» і від цього нікуди не дітися», — зазначив пан Цибулько.
            Нагадаємо, вчора Президент України Віктор Ющенко зазначив, що він не проти підписання нового універсалу національної єдності.
Президент зауважив, що він ознайомився з деякими коментарями, у яких ідеться про необхідність підписання нового Універсалу національної єдності. «Я це буду вітати», — зазначив Ющенко.
 
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ