Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

Збірка поезій Олександра Сирцова – поєднання таланту, страждання і професіоналізму – Марія Кривенко

Сьогодні, 22 березня, у рамках журфіксів Марії Кривенко відбувся авторський вечір Олександра Сирцова, під час якого була презентована його збірка поезій „Порох останнього дня”.
„У цій книжечці є талант, страждання і професіоналізм. Помітно, що автор вміє поводитися зі словом, і хоч цих віршів у збірці мало, проте кожен з них є глибоко пережитий самим автором, – зазначила Марія Кривенко. – Ця книжечка – це вчинок свідомої талановитої особистості”.
 За словами самого автора, Олександра Сирцова, ці вірші він почав писати ще в 10 класі. „До цього часу я себе не почував настільки сильним, щоб видати цю збірку віршів, які писалися в один з найважчих періодів мого життя. Частину віршів я видав у періодиці. А два роки тому усі написані протягом життя вірші я почав формувати у збірку і вирішив помістити у неї поезії, які, на мою думку, мають найбільшу цінність”, – зазначив Олександр Сирцов.
За словами автора, наступна збірка, якщо і з’явиться, то це буде не скоро. „Хоча я не впевнений, що це будуть саме вірші”, – додав Олександр Сирцов.
Колектив „Гал-іnfо” щиро вітає випускового редактора і автора поетичної збірки „Порох останнього дня” Олександра Сирцова, бажає йому творчих успіхів, наснаги і сподівається, що незабаром світ побачить ще одну його збірку!
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ