Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн

Збірна Львівщини – володар Кубку України зі стрільби з лука

Днями на навчально-спортивній базі літніх видів спорту МОУ у Львові, завершився Кубок України зі стрільби з лука в приміщенні серед дорослих спортсменів. За результатами загальнокомандного підсумку збірна Львівщини посіла переможне перше місце, здобувши 659 очок. Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Свою майстерність на змаганнях продемонстрували Вероніка Марченко, Катерина Соколенко, Максим Журило, Соломія Трапезнікова, Георгій Іваницький, Роман Шеремет, Олександр Панциру, Ігор Кардаш, Орися Хабровська, Марія Штельма, Іванна Перейма, Олег Півень, Богдан Кіщак, Олег Красильніков, які посіли переможні та призові місця.

За нагороди чемпіонату змагалися 200 найкращих лучників національного рівня, які представили збірні команди з 14 областей України та Києва.

Організатори заходу - Міністерство молоді та спорту України за сприяння управління фізичної культури та спорту Львівської обласної державної адміністрації, Федерації стрільби з лука України та Львівської обласної федерації стрільби з лука.

Зазначимо, що Кубок України став одним з етапів відбору кандидатів до складу національної збірної команди України зі стрільби з лука, яка братиме участь в чемпіонаті світу зі стрільби з лука в приміщенні серед дорослих спортсменів та юніорів, що відбудеться 14-19 лютого 2018 року в місті Янктон, США.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ