Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Збірна України провела відкрите тренування на "Олімпійському"

Національна збірна України провела відкрите тренування на "Олімпійському". На команду найближчими днями чекають два матчі – товариська гра з Мальтою і офіційна, в рамках кваліфікації до КС-2018 проти Фінляндії.

"Матч із Мальтою для нас дуже важливий, це можливість випробувати певні схеми, які ми, можливо, застосуємо проти збірної Фінляндії", - говорить півзахисник нашої команди Максим Малишев. По дорозі у підтрибунне приміщення завертає до вболівальників на автограф та селфісесію.

Не забуває про вболівальників і Андрій Ярмоленко. "Андрій, дай футболку! Ну хоча б манішку", - чутно з трибун. Стадіон залишає вже без манішки. Прес-аташе команди Олександр Гливінський забирає від фанів фотобанер-згадку. Обіцяє передати. "Як козак Ярмоленко забив гол в Іспанії за збірну світу", - написано на ньому. Також наклеєні кілька фотографій. Одночасно голкіпер Микита Шевченко знімає рукавички, кидає на трибуни.

"Цар, іди до нас, розпишися!", - з іншої трибуни кличуть Селезньова. Підходить, приділяє всім увагу. Ставить автографи, фотографується. Естафету підхоплює тезка і екс-одноклубник Коноплянка.

6 червня в Австрії збірна України зіграє товариську гру з Мальтою. А за 5 днів команда Андрія Шевченка зустрінеться в Тампере з командою Фінляндії в рамках кваліфікації до КС-2018. Початок обох матчів о 19.00, телетрансляція на ТРК "Україна", а текстовий онлайн планує провести наш сайт.

Gazeta.ua

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ