Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Збірна України з футзалу розпочала підготовку до кваліфікації на Євро-2018

Національна збірна України з футзалу розпочала підготовку до матчів Основного раунду відбіркового етапу Євро-2018. До матчів поти збірних Бельгії, Чорногорії та Хорватії підопічні Олександра Косенка готуватимуться у режимі двохразових тренувань.

Українські футзалісти вже встигли на своїх перших заняттях тестування, і тепер приступили до повноцінної тренувальної роботи. Щоправда, варто одразу зазначити, що Олександр Косенко вже має втрату – збірній не зможе допомогти Дмитро Бондар, який ушкодив стегно. Решта ж гравців, які отримали виклик до збірної, вже тренуються та звикають до паркету, який на днях був розстелений у Палаці спорту.

Варто також відзначити, що у тренуваннях не приймав участь тренер воротарів нашої збірної Владислав Корнєєв, тому з воротарями довелося працювати Олександрові Косенку. А його асистент Валерій Легчанов у той час тренував польових гравців. З ними помічник головного тренера відпрацьовував різноманітні тактичні ходи та домашні заготовки, які, сподіваємося, спрацюють під час домашніх відбіркових матчів Євро-2018. Після цього відбулась «двосторонка», у якій, вочевидь, вже проглядалися варіанти орієнтовних четвірок, які гратимуть у матчах проти Бельгії, Чорногорії та Хорватії. Але до цих поєдинків ще є час, тому в будь-який варіант орієнтовні склади четвірок можуть змінитись.

Також відзначимо, що вечірнє тренування збірної проходило за присутності юних глядачів. За тренувальним процесом «синьо-жовтих» спостерігали юні футзалісти, які у ці дні беруть участь у «Кубку Конференцій», поєдинки якого проходять у Палаці спорту. Сподіваємось, що ці хлопчаки, які дивились на своїх кумирів, тепер матимуть ще один серйозний стимул для занять футзалом, аби невдовзі стати в один ряд з нинішніми зірками українського футзалу.

В рамках підготовки до цих відповідальних матчів збірна України 3 квітня в Києві розпочала короткостроковий збір, на який головний тренер збірної Олександр Косенко викликав 15 футболістів:

воротарі:

Євген Іваняк (1982, «Діна», Росія)

Кирило Ципун (1987, «Продексім»)

Дмитро Литвиненко (1987, «Локомотив»)

універсали:

Сергій Журба (1986, «ХІТ»)

Микола Білоцерківець (1986, «Локомотив»)

Михайло Грицина (1991, «Енергія»)

Микола Грицина (1989, «Енергія»)

Дмитро Бондар (1983, «Локомотив»)

Володимир Разуванов (1992, «Прогрес», Росія)

Петро Шотурма (1992, «Ураган»)

Ігор Корсун (1993, «Ураган»)

Михайло Зварич (1992, «Ураган»)

Сергій Коваль (1986, «Ураган»)

Олександр Педяш (1994, «Сокіл»)

Сергій Чепорнюк (1982, «ХІТ»).

Розклад матчів:

8 квітня 13:00 Хорватія – Чорногорія, 16:00 Україна - Бельгія

9 квітня 13:00 Бельгія – Хорватія, 16:00 Україна – Чорногорія

11 квітня 16:00 Чорногорія – Бельгія, 19:00 Хорватія – Україна

АФУ

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ