Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

«Здвиг» та «Галицька Здоба» зіграють у Кубку України

Дві аматорські футзальні команди Львівщини візьмуть участь у Кубку України з футзалу сезону 2017/18. Участь у турнірі, де більшість команд матимуть статус професійних, виявили чемпіон Гранд-ліги Львова «Галицька Здоба» та п’ята команда літнього чемпіонату «Здвиг».

Скільки команд гратиме у Кубку України, і коли розпочнуться змагання наразі невідомо. Ймовірно таки, що і «Здвиг», і «Галицька Здоба» у жовтні стартуватимуть з попереднього раунду.

Нагадаємо, обидві команди брали участь у літньому чемпіонаті Львова з футзалу на відкритих майданчиках, який пройшов під егідою Асоціації футзалу Львівщини (президент Мирослав Хом’як).

«Галицька Здоба» - чемпіон літнього чемпіонату Львова з футзалу на відкритих майданчиках серед команд Гранд-ліги. Команда, яку очолює добре відомий футзальний майстер Сергій Тригубець, відмінно пройшла два кола чемпіонату і за кілька турів до фінішу стала чемпіоном. Що цікаво, до останнього туру чемпіонату «Галицька Здоба» мала стовідсотковий показник набраних очок, однак в останньому турі чемпіонату, який майже нічого не вирішував, «Галицька Здоба» розійшлася миром з срібним призером чемпіонату «Фуджікурою» - 3:3.

«Здвиг» - п’ята команда чемпіонату Львівщини серед клубів Гранд-ліги. Ймовірно, за своїм потенціалом команда Богдана Мельника мала б бути вище в турнірній таблиці, однак через різні причини «Здвиг» так і не зумів потрапити в трійку призерів, хоча керівництво ставило такі завдання ще перед початком сезону. У Кубку України «Здвиг» не матиме жодних завдань. Головне намагатися пройти якомога далі, постаратись загриміти на всю Україну, а також набратися безцінного ігрового досвіду.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ