Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Земельні ділянки потрібно віддавати в оренду тільки через проведення відкритих аукціонів — Мирослава Бичишин

«Я позитивно оцінюю таке рішення, адже переконана, що земля справді повинна продаватись чи передаватись в оренду тільки через відкриті аукціони», – повідомила у коментарі «Гал-info» член фракції Блоку Юлії Тимошенко у Львівській міській раді Мирослава Бичишин.
 За її словами, така ініціатива не є новизною, проте вона справді потрібна.
«На сесії уже була прийнята відповідна ухвала про передачу землі у будь-яку власність тільки через проведення відкритих аукціонів, тому я вітаю таке рішення президії Ради «Нашої України» і вважаю його позитивним», – сказала Мирослава Бичишин.
Нагадаємо, сьогодні на президії ради „Нашої України було прийнято рішення щодо участі депутатів місцевих рад, членів партії „Наша Україна” у розгляді та ухваленні рішення щодо земельних питань. Відтепер депутатам місцевих рад від „Нашої України” заборонено підтримувати на сесіях рішення про відчуження, передачу в користування земельної ділянки суб'єктам підприємницької діяльності без проведення відкритого аукціону, крім випадків, коли законодавством передбачено право землекористувача на викуп. Невиконання цього рішення є підставою для дострокового припинення повноважень депутата місцевої ради, відповідно до закону про статус депутатів місцевих рад.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ