Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Земельні комісії області і міста напружено працюють. Готуються до приїзду РНБО?

В даний момент відбувається відразу два засідання земельних комісій – у міській і обласній радах Львова. Про це „Гал-info” повідомила cекретар комісії з питань використання земель та регулювання земельних відносин у Львівській обласній раді Емілія Подляшецька і голова постійної комісії природокористування, охорони довкілля та благоустрою у Львівській міській раді Віра Лясковська.
Нагадаємо, завтра у ЛОДА відбудеться засідання постійнодіючої робочої групи з питань землекористування і дотримання земельного законодавства. У засіданні візьмуть участь два представники РНБО. Члени комісії наразі обережно коментують про плановане засідання, однак, за словами заступника голови ЛОР Миколи Гориня, планується, що комісія представить на розгляд членів РНБО цілий ряд резонансних земельних справ на Львівщині.
Сьогодні депутати Львівської міськради заявили, що планують передати представникам РНБО матеріали резонансних земельних афер. Зокрема, йдеться про викрадення 15-ти земельних ділянок на території Львова під будівництво АЗС та намагання заволодіти 350 га Брюховицьких лісів на території області. За словами депутата Львівської міської ради Віри Лясковської, очікуваний візит – результат звернень міських депутатів.
Дещо раніше Президент України Віктор Ющенко доручив Секретарю РНБОУ Івану Плющу, як голові Комісії з опрацювання та комплексного вирішення питань реалізації державної політики у сфері раціонального використання та охорони земель, здійснити перевірку додержання земельного законодавства та прав громадян у сфері земельних відносин в АР Крим, Київській, Львівській, Харківській областях та Києві.
 
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ