Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Земельні програми виконуються як мокре горить – слухання у Львівській облраді

Сьогодні, 31 липня, відбулися слухання інформації про виконання обласних цільових програм і заходів структурними підрозділами Львівської обласної державної адміністрації станом на 25.07.2014 р. у постійній комісії з питань регулювання земельних відносин, адміністративно-територіального устрою, планування території, архітектури та будівництва обласної ради. Повідомила прес-служба Львівської облради.

Депутати, зокрема, заслухали інформацію про стан виконання та фінансування Програми розроблення містобудівної документації у Львівській області на 2011 - 2015 роки, на реалізацію якої в обласному бюджеті 2014 року депутати передбачили 1 млн грн, Цільової програми ведення містобудівного кадастру у Львівській області на 2014 - 2016 роки (передбачено 200 тис.грн), Програми розвитку земельних відносин у Львівській області на 2011- 2015 роки (передбачено 600 тис. грн), Обласної цільової програми забезпечення молоді житлом у Львівській області на 2013 - 2017 роки (передбачено 415 тис. грн), Регіональної програми забезпечення житлом дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування у Львівській області на 2013 - 2015 роки (передбачено 700 тис.грн).

Щодо реалізації Програми розроблення містобудівної документації у Львівській області на 2011 - 2015 роки, то, за інформацією представників управління архітектури, містобудування та інфраструктурних проектів Львівської обласної державної адміністрації, підготовлено перелік громад, які отримають можливість дофінансування з обласного бюджету на виготовлення генеральних планів сіл, селищ, малих міст Львівщини. Цей перелік буде направлений у Львівську обласну раду для погодження постійною комісією з питань регулювання земельних відносин, адміністративно-територіального устрою, планування території, архітектури та будівництва обласної ради.

На виконання Регіональної програми підтримки індивідуального житлового будівництва на селі „Власний дім” на 2013 - 2015 роки в обласному бюджеті депутати цьогоріч передбачили1 млн 300 тис. грн. З них, відповідно до поданого звіту,профінансовано 400 тис. грн, що становить 30, 8 %.

Відповідно до доручення голови Львівської обласної ради Петра Колодія, за підсумками слухань постійна комісія підготує протокол, у якому подастьпропозиції щодо економії та ефективності використання коштів обласного бюджету в рамках реалізації обласних цільових програм в галузі регулювання земельних відносин, адміністративно-територіального устрою, планування території, архітектури та будівництва.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ