Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

Земфіра у Вільнюсі з матюками вимагала прибрати український прапор

Відома російська співачка Земфіра на концерті у Вільнюсі негативно відреагувала на піднятий фанатами український прапор. Як повідомив телеведучий Олександр Педан, музикант, побачивши прапор України в залі показала "фак" і "матюкнулась".

"Ви намагаєтеся мене підставити. Ви намагаєтеся мене підставити", - відреагувала Земфіра на український прапор, повідомив Укрінформ.

А згодом співачка висловилася різкіше: "Я живу в Росії. Ми знаходимося в Литві. Я прошу вас, я прошу вас бл**! Ви любите свою країну, а я люблю свою країну".

"Вибачте, звичайно, може ми що і не встежили, але відколи Земфіра каже, що ми її хочемо підставити, піднімаючи прапор України ! Що, чорт забирай, відбувається?!", - дивується на своїй сторінці в Facebook Віка Прудник, яка побувала на концерті.

Після цього всі українці і багато литовців вийшли з концертного залу.

Нагадаємо, свого часу Земфіра увійшла в так званий білий список діячів культури, які підтримують Україну. Список був складений міністерством культури України літа 2015-го року.

А минулого літа співачка, виступаючи в Грузії на фестивалі Tbilisi Open Air 2015, на сцені розгорнула прапор України, який їй передали з залу.

Ця новина відразу потрапила у топ російських ЗМІ.

ЗМІ пишуть, що концертний тур Земфіри "Маленька людина" стартував 4 лютого. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ