Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Надзвичайні події

Жахливий випадок на Львівщині - ліфт відірвав чоловікові голову

У селищі Добротвір Кам'янко-Бузького району (Львівська область) в одній із новобудов стався жахливий нещасний випадок: ліфт відірвав чоловікові голову. Про це сьогодні, 29 листопада, повідомила прес-служба теруправління Держгірпромнагляду у Львівській області.

За попередньою інформацією, трагедія сталася у кабіні ліфта (з електронним кермуванням), який не було здано в експлуатацію. Відомо, що у ліфті була сім'я з трьох осіб. Із кабіни спочатку вийшла дружина, слідом - чоловік, який вивозив на інвалідному візку дитину, хвору на ДЦП. При виході чоловіка із кабіни у ліфті раптово закрилися двері, ліфт почав рухатися, при цьому чоловік зазнав смертельної травми - йому відірвало голову.

Місцевим органом самоврядування буде створена комісія, яка має з'ясує причини нещасного випадку. До її складу увійдуть представники теруправління Держгірпромнагляду у Львівській області.

Також представники теруправління - начальник Львівської державної інспекції промислової безпеки та охорони праці у будівництві, енергетиці, котлонагляді та підіймальних спорудах Іван Мечержак та його заступник Георгій Угрин виїхали у селище Добротвір для з'ясування обставин та причин нещасного випадку.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ