Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Жебрівський каже, що хоче великої війни з Росією за Донбас

Голова Донецької військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський вважає, що повертати окуповані території Донбасу треба шляхом великої війни з Росією. Про це він заявив у п'ятницю в ефірі "5 каналу".

За його словами, "Росія готова ввести свої війська в достатньо серйозних об'ємах і готова бомбардувати всю Донеччину і не тільки Донеччину".

"Це буде відкрита серйозна війна між Росією і Україною. Я готовий і, в принципі, хотів би цього всього, тому що я чітко бачу – вибори, не вибори, але поки не буде стояти гарнізону українського війська в Донецьку, в Сніжному, в Торезі, поки не буде введена військово-цивільна адміністрація, яка насправді нав'яже … нормальний, демократичний порядок денний для тих людей, то нам дуже довго буде витягувати їх з того анабіозу, в який їх завели Захарченко і Плотницький, а фактично Путін", – сказав він.

На думку Жебрівського, "на сьогоднішній день українська армія є боєздатною і готова за два тижні очистити територію, тимчасово окуповану російськими терористичними військами".

Як відомо, 6 квітня спікер російської Держдуми Сергій Наришкін заявив, що якщо б Росія воювала з Україною, то ця війна закінчилася б за чотири дні.

УП

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ