Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Жінка по-звірячому вбила 3-місячну дитину

Прокуратурою Луганської області до суду направлено обвинувальний акт у кримінальному провадженні за фактом умисного вбивства малолітньої дитини, вчинене з особливою жорстокістю (п. п. 2, 4 ч. 2 ст. 115 КК України). Повідомила прес-служба прокуратури Луганської області.

Нагадаємо, що 12.02.2017 у Станично-Луганському районі відбулось жорстоке вбивство малолітньої дитини. Мати дитини спільно зі своїм співмешканцем пішли до раніше знайомої жінки, де спільно розпивали алкогольні напої, разом з ними перебувала їх 3-місячна дитина. Мати дитини та її цивільний чоловік вийшли з вказаного домоволодіння з метою купівлі молока для немовляти. Повернувшись назад до будинку, де проживала знайома, мати виявила відсутність своєї дитини. Згодом розчленоване тіло зі слідами горіння виявлено співробітниками поліції в стічній ямі туалету на території сусіднього домоволодіння. При проведенні огляду місця події правоохоронцями виявлено та вилучено речові докази, зокрема кухонний ніж зі слідами речовини бурого кольору.

Встановлено, що вбивцею виявилась та сама знайома подружжя, в будинку якої вони розпивали спиртні напої. Наразі вбивця немовляти перебуває під вартою.

Вбивці загрожує покарання у виді позбавлення волі на строк від 10 до 15 років або довічне позбавлення волі.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ