Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Журналіста і оператора з 1+1 нагородили за роботу в зоні АТО

Голова Держкомтелерадіо Олег Наливайко вручив державні нагороди працівникам телерадіокомпанії «Студія 1+1», повідомили у прес-службі Держкомтелерадіо.

За значний особистий внесок у розвиток телебачення в Україні, багаторічну сумлінну працю та високу професійну майстерність Указом Президента України орденом «За заслуги» IIІ ступеня нагороджено телеведучого, кореспондента програми «Спецкор» на каналі «2+2» Руслана Ярмолюка. Медаллю «За працю і звитягу» нагороджено оператора ТСН Валерія Ситюка.

Журналісти висвітлюють події в найгарячіших точках АТО, їхні репортажі з Донбасу розповідають про славетні та трагічні епізоди цієї війни, що стають історією.

 «Коли ми з колегами готували подання про нагородження державними відзнаками Руслана та Валерія, дуже хотілося до цих офіційних слів «за значний особистий внесок, багаторічну сумлінну працю та високу професійну майстерність» додати ще одне важливе уточнення ─ «за бойові заслуги», ─ зазначив Олег Наливайко під час нагородження.

Руслан Ярмолюк - заслужений журналіст України. За його плечима роки роботи спеціальним кореспондентом та досвід висвітлення подій з гарячих точок по всьому світу. На каналі «2+2» Руслан Ярмолюк працює ведучим та кореспондентом новин «Спецкор». Паралельно він робить матеріали для ТСН. Руслан висвітлював події з Майдану та окупацію Криму. Постійно їздить на схід України. Бував у Донецькому аеропорті, Пісках, під Слов'янськом, Вуглегірськом та Дебальцевим.

Оператор Валерій Ситюк  вже 4-й рік працює з кореспонденткою Євгенією Цвєтанською в зоні АТО на Луганському напрямку.

«Я не вважаю цю нагороду персональною, мені здається, це спільна заслуга всіх журналістів та операторів, які висвітлюють події на сході України. Ми всі разом із командами Спецкору та ТСН робимо одну спільну справу, тому якби її можна було поділити на маленькі шматочки, я б обов'язково відзначив усіх моїх колег», - сказав Руслан Ярмолюк, отримуючи високу нагороду.  

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ