Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Жителів сіл просять у власність землю у місті Самборі... для ведення садівництва

Вчора, 31 жовтня, відбулося засідання земельної комісії Самбірської міської ради, яка розглянула біля 50-ти заяв з приводу земельних питань громадян. Каменем спотикання постало питання виділення земельних ділянок для членів ОКСТ "Господарник". Про це пише "Прикарпатська правда".

Річ у тім, що членів комісії насторожили заяви від жителів сіл, які просять у власність землю в місті для ведення садівництва. Погодьтеся, це виглядає дивним та нелогічним. Всім відомо, що у селах землі пустують. Ще цікавіше коли самбірську землю у власність просять жителі з інших міст та районів. Виникає питання, чи не підставні це особи місцевих можновладців. Адже йдеться про майже 4 га міської землі.

В той час, коли місто задихається у теперішніх межах. Йде приховане протистояння між приміськими селами та Самбором. Нагадаю лише про нещодавні події з приводу погодження землі під цвинтар, не кажучи про будівництво житла.

Свого часу мер Тарас Копиляк обіцяв припинити деребан землі у Самборі, а ці 4 га про які йдеться, що по вулиці Коновальця, в прямому ефірі телеканалу ЗІК обіцяв продати з аукціону. Наступна сесія міської ради повинна дати відповідь на питання, чи виконуватиме мер свої передвиборчі обіцянки самбірчанам. А, чи обіцянка цяцянка, а самбірчанам радість. До честі членів земельної комісії, таке рішення вони не підтримала . Щоб не бути голослівним, нижче друкуємо список тих, хто хоче землі для садівництва, а, ви, панове робіть висновок самі.

prpravda.in.ua
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ