Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Зірковий гравець «Реал Мадрид» перейшов до «Баварії»

Колумбійський півзахисник «Реал Мадрид» Хамес Родрігес наступні два сезони проведе у мюнхенській «Баварії». Іспанський клуб офіційно оголосив про угоду на своєму сайті.
Reuters

В повідомленні зазначено, що німецький гранд орендує гравця на два роки з правом викупу після завершення дії орендної угоди.

Хамес Родрігес підписав контракт з «Реал Мадрид» у липні 2014 року після того, як став найкращим бомбардиром Чемпіонату Світу у Бразилії. Попередній клуб Хамеса, французький «Монако», за неофіційними даними отримав за нього 80 млн євро.

Протягом трьох сезонів у клубі під керівництвом нинішнього тренера баварців Карло Анчелоті, а також Рафаеля Бенітеса та Зінедіна Зідана колумбієць здобув Кубок Короля, перемогу в Чемпіонаті Іспанії, став двократним переможцем Ліги Чемпіонів, двократним володарем Суперкубка Європи та двох титулів Клубного чемпіона світу. Відіграв загалом 111 матчів, забив 36 голів, віддав 41 результативну передачу. Попри обдарованість та величезну трансферну вартість стати гравцем основного складу так і не зміг.

На гравця, за чутками, також претендував «Манчестер Юнайтед».

Сума орендної угоди між «Реал Мадрид» та «Баварією» офіційно не розголошується.  ЗМІ пишуть про 15 млн євро на рік. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ