Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Зірки лондонського «Арсенала» до Львова не приїдуть

Зірки лондонського «Арсенала» не приїдуть на прощальний матч відомого українського футболіста Олега Лужного. Через невідомі наразі причини організатори «бенефіс-матчу», а саме міжнародне товариство «Короля Данила», cкасував поєдинок на «Арені Львів», запланований на 22 травня.

Про це кореспондента Гал-інфо повідомив директор «Арени Львів» Денис Ринський.

«Дуже шкода, що цього матчу не буде, - каже Денис Ринський. – Про причини мені взагалі нічого не відомо. Ще минулого року ми уклали договір з організаторами заходу, що прощальний матч Олега Лужного відбудеться на «Арені Львів» . Втім, нас бентежило чому організатори не проводили жодних рекламних заходів цієї події. Була повна тишина, а сьогодні ми дізналися, що матчу не буде взагалі», - сказав Денис Ринський.

Організатори заходу у прес-релізі не розкрили конкретних причин скасування прощального матчу Олега Лужного.

«Ми просимо вибачення, адже розуміємо, що не виправдали очікування фанатів українського і світового футболу. Але сталося це з причин, не залежних від нас, як організаторів. На жаль, на перешкоді наших планів стали ризики, які ми не мали можливості прорахувати, коли починали працювати над проектом. Хочу висловити вдячність Олегу Лужному і всій команді проекту за докладені зусилля і сподіваюсь, що ми повернемось до цієї ідеї в майбутньому», - роз'яснив Ростислав Штинь, голова правління спортивного товариства «Короля Данила». 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ