Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Зірці серіалу "Свати" заборонили в’їзд в Україну на 3 роки

Служба безпеки України прийняла рішення про заборону в’їзду терміном на три роки громадянину РФ актору Федору Добронравову, - УНІАН.

Співробітники СБУ задокументували, що росіянин неодноразово дозволяв собі антиукраїнські публічні заяви, в яких, зокрема, підтримував анексію Криму Росією. Правоохоронці також зафіксували численні відвідування Добронравовим тимчасово анексованого півострова з порушенням порядку, встановленого Законом України "Про забезпечення прав і свобод громадян та правовий режим на тимчасово окупованій території України".

СБУ й надалі проводитиме системну роботу із заборони в’їзду в Україну іноземцям, які підтримують російську агресію, заперечують державний суверенітет і територіальну цілісність України або здійснюють іншу діяльність, що суперечить національним інтересам нашої держави.

"Служба, у межах діючого законодавства, готова реагувати на кожне звернення громадян, посадовців чи організацій щодо таких фактів", - наголосили в СБУ. 

У відомстві звернули увага української громадськості, що, згідно з компетенцію, порушення, пов’язані з незаконним перетином кордону України, розглядаються виключно Державною прикордонною службою, яка і приймає відповідні рішення.

УНІАН

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ