Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Зірвано ремонт проспекту Червоної Калини і вул. Сихівської

У Львові вул. Коперника для проїзду транспорту відкриють 8 листопада. Також активно тривають ремонтні роботи на інших об’єктах. Загалом у Львові працює 70 одиниць техніки і 300 людей. Про це у відеозверненні розповів міський голова Львова Андрій Садовий. Повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Також мер наголосив, що через проблеми з казначейством цього року не відремонтували пр Червоної Калини і вул Сихівську.

«На початок – про ремонти доріг. 8 листопада відкриваємо для проїзду вул Коперника. Тривають роботи на інших дорогах. Загалом сьогодні працює більше 70 одиниць техніки та більше 300 працівників. Працюють і в суботу, і в вихідні.

Ремонтуючи дороги, також міняємо інженерію. 30 жовтня переврізали водогони в центрі міста. Велика частина людей була без цілодобового водопостачання. Працівники Водоканалу зробили роботу за 1 день. По плану це треба було робити три дні.

Певні дороги в цьому році, на превеликий жаль, не зробили – це пр Червоної Калини і вул Сихівська. Чому? Казначейство не проплачує платежі. Більше 75 млн грн лежить на рахунках. Ми не будемо ризикувати і ці ремонти будемо планувати на 2014 рік», - розповів міський голова Львова Андрій Садовий.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ