Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Зловмисник з Борислава скоїв дві крадіжки протягом доби

В Бориславі затримали зловмисника, причетного до скоєння двох злочинів протягом доби. Вирішується питання про обрання чоловікові міри запобіжного заходу, - відділ комунікації поліції Львівської області.

"В Бориславське відділення поліції 3 січня звернувся 35-річний місцевий мешканець. Чоловік повідомив, що близько 10.00 з кишені його куртки невідома особа викрала мобільний телефон та грошові кошти в сумі 300 гривень. Як з’ясували правоохоронці, зловмисник залишив цей мобільний телефон у якості застави в одному з ломбардів.

Того ж дня до поліції звернувся ще один потерпілий – 69-річний житель Борислава. За словами заявника, близько 11.30 невідома особа заволоділа його автомобілем «Fiat Ducato», який був припаркований на вулиці Тернавка", - йдеться у повідомленні.

Працівники поліції встановили, що до вчинення обох злочинів причетний раніше судимий 26-річний місцевий мешканець. Викрадений автомобіль у нього вилучено.

Зловмисник затриманий в порядку ст. 208 Кримінально-процесуального кодексу України. Вирішується питання про обрання йому міри запобіжного заходу.

За фактами відкриті кримінальні провадження за ч. 1 ст. 185 (крадіжка) та ч. 2 ст. 289 (незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене статтями,- позбавлення волі на строк від п'яти до восьми років з конфіскацією майна або без такої.

Досудове розслідування триває.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ