Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Кримінал

ЗМІ: Охоронець не упізнав Мазурка

Головний свідок у справі про стрілянину в "Каравані" Павло Феденков заявив правоохоронцям, що загиблий Ярослав Мазурок не стріляв у них.

Про це повідомляє ТСН з посиланням на джерело.

Чоловік, якому достеменно відомі свідчення Феденкова - єдиного охоронця, який вижив після стрілянини в "Каравані", розповів раніше невідомі факти, - зазначають автори програми.

Автор резонансного розслідування "Операція "Караван" зазначає, що давав обіцянку взагалі цього не розголошувати. Проте суспільна важливість добутих свідчень переважає все інше.

Чоловік каже, що Феденкова викликали на упізнання. Однак труп Мазурка йому не показали, показали лише фото трупа з моргу. І на цих фото Феденков стрільця не впізнав.

"Ні, він його не впізнав... Коли йому показали фотографії, він сказав слідчому, що це не та людина, яка в нього стріляла", - сказав інформатор і додав, що Феденков упевнений в цьому на 100%, і сказав про це слідчому, але протоколу не було.

Між тим дружина "караванського стрілка" Людмила Мазурок заявила, що на її чоловіка намагаються повісити нерозслідувані справи, а їй підкидають речдоки.

"З мого чоловіка, схоже, хочуть зробити серійного вбивцю, тому що їм вигідно: людини нема, вони можуть повісити все, що завгодно, усі нерозкриті справи за останні десять-двадцять років, можна списати все, що завгодно!" – обурилась вона.

Вона також запевнила, що в її чоловіка не було зброї та спростувала інформацію, раніше озвучену із посиланням на джерела в МВС, що нібито Мазурок робив кулі в сараї у своєї тещі:

"Це звичайно цікаво, але моя мама живе в 9-поверховому будинку, а не у приватному. На 9 поверсі у неї навіть балкона немає, не то що сараю... і гаража нема", - повідомила дружина.

Щодо речових доказів, вона зазначила, що тільки під час четвертого обшуку міліція вилучила в їх квартирі металошукач, який нібито був вкрадений у археологів, у вбивстві яких також звинувачують Мазурка.

"Металошукач знайшли вже після смерті Ярослава, до цього у нас було три обшуки, у нас перебувало понад 20 осіб, дивилися кожен кут, розривали пакети з ліками, просто дуже дивно, чому вони знайшли тільки після смерті Ярослава металошукач у шафі з постіллю... шафа теж була перерита, все було перерито", - сказала вона.

"Простукують стіни, піднімали доріжки, розкручували колонки, тому в мене теж питання, чому при першому обшуку не знайшли металошукач". - І чому? - Тому що його там не було!" – обурилась вона.

Українська правда

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ